ff

 

about stuff entry

Hello There

hi fellas, i'm ain .
7teen years old .
love to laugh to sunshine my life.
hate bf snatcher :)
and follow me i'll follow u back baby

Screamow


Daisypath Anniversary tickers
"width="220" />
Credits

Amirra Najihah
webcam ♥
Wednesday, December 14, 2011 | 12:57 AM | 0 comments
mengada ,kononye malu lah kan .muka kau ?alolo omey jee :) 

kau buat aku melt macam ais kena api tahu:P

mengada lah kau nak tunjuk kening kau tuh . lepas tuh tanya takut tak takut tak,okay sumpah aku tak takut:P

webcam waktu malam .semangat wuuuhh kau text ajak webcam
apahal kau nak jelir jelir lidah? alololo omeyy yeew:P


weh weh kita webcam dengan dia weh:) haha bangga .sometime awak tunggu kita tidur dulu kan time webcam ,awak tengok kita tidur and bila kita dah tertidur betol betol awak kejutkan kita ,awak call kita suroh tutup lappy and say nanites. okay ituh dulu dulu. now kita miss dengan awak yang dulu ,kita nak awak yang dulu boleh? :'( .awak lain sangat ,sangat lain . kenapa awak berubah ? since awak balik camp awak terus lain ,sampai kita rasa our relation da tak boleh go on . Bila kita jumpa awak baik sangat macam barney ygg comel warna purple tuh . kalau keluar awak mesti cerita dekat orang yang awak sayang saya .tapi benda tuh berlaku masa kita jumpa jee tak sama dengan apa yang awak cakap dekat phone .kita banyak terasa dengan awak .beza sangat awak kalau jumpa dengan cakap dekat phone .bile dekat phone awak selalu marah marah kita tengking kita tapi bila jumpa awak mesti cakap awak sayang kita and awak pernah kata" aku tak kan senang lepaskan kau macam tuh jee ain" awak pernah kata jugak ygg kita akan pandai sama sama ,study sama sama ,awak kata form5 nanti kita keluar just pergi library jee dah tak payah dating dating ,kita masuk U sama sama .kita graduate sama sama . ya Allah kita rindu semua tuh awak .awak kalau awak baca awak ingat tak semua tuh? dah 2 tahun awak ,kita susah nak lepaskan awak macam tuh jee ,susah senang saya dengan awak tapi now bila kita susah kita mengadu tapi awak buat tak endah jee .bila kita mengadu awak kata dah tak payah nak mengadu sangat dekat bie tapi dulu awak ingat tak awak pernah kata "kalau nak apa apa bagi tahu b jee ,dah tak payah mintak mintak lagi dekat parents nanti susahkan diaorng jee" kita ingat lagi semua tuh ,kalau boleh record time on call kita record semua memory awak dengan kita . kalau awak nak tahu kita menanges time kita tulis post nih ,kita terlampau rindu awak yang lama ,awak tak pernah hargai apa yang kita buat sekarang untuk awak ,semua untuk awak ,ada awak pikir? kita sygg awak tahu . tapi apa yang jadi antara kita even awak buat kita terasa dengan ayat awak tak apa kita terima and sabar jee sebab kita tahu lambat laun kita akan berbaik semula .tapi sekarang kita tak sure dengan semua tuh yang awak boleh return like your old self .ya Allah kita rindu awak yang dulu .kbye.











/

mengada ,kononye malu lah kan .muka kau ?alolo omey jee :) 

kau buat aku melt macam ais kena api tahu:P

mengada lah kau nak tunjuk kening kau tuh . lepas tuh tanya takut tak takut tak,okay sumpah aku tak takut:P

webcam waktu malam .semangat wuuuhh kau text ajak webcam
apahal kau nak jelir jelir lidah? alololo omeyy yeew:P


weh weh kita webcam dengan dia weh:) haha bangga .sometime awak tunggu kita tidur dulu kan time webcam ,awak tengok kita tidur and bila kita dah tertidur betol betol awak kejutkan kita ,awak call kita suroh tutup lappy and say nanites. okay ituh dulu dulu. now kita miss dengan awak yang dulu ,kita nak awak yang dulu boleh? :'( .awak lain sangat ,sangat lain . kenapa awak berubah ? since awak balik camp awak terus lain ,sampai kita rasa our relation da tak boleh go on . Bila kita jumpa awak baik sangat macam barney ygg comel warna purple tuh . kalau keluar awak mesti cerita dekat orang yang awak sayang saya .tapi benda tuh berlaku masa kita jumpa jee tak sama dengan apa yang awak cakap dekat phone .kita banyak terasa dengan awak .beza sangat awak kalau jumpa dengan cakap dekat phone .bile dekat phone awak selalu marah marah kita tengking kita tapi bila jumpa awak mesti cakap awak sayang kita and awak pernah kata" aku tak kan senang lepaskan kau macam tuh jee ain" awak pernah kata jugak ygg kita akan pandai sama sama ,study sama sama ,awak kata form5 nanti kita keluar just pergi library jee dah tak payah dating dating ,kita masuk U sama sama .kita graduate sama sama . ya Allah kita rindu semua tuh awak .awak kalau awak baca awak ingat tak semua tuh? dah 2 tahun awak ,kita susah nak lepaskan awak macam tuh jee ,susah senang saya dengan awak tapi now bila kita susah kita mengadu tapi awak buat tak endah jee .bila kita mengadu awak kata dah tak payah nak mengadu sangat dekat bie tapi dulu awak ingat tak awak pernah kata "kalau nak apa apa bagi tahu b jee ,dah tak payah mintak mintak lagi dekat parents nanti susahkan diaorng jee" kita ingat lagi semua tuh ,kalau boleh record time on call kita record semua memory awak dengan kita . kalau awak nak tahu kita menanges time kita tulis post nih ,kita terlampau rindu awak yang lama ,awak tak pernah hargai apa yang kita buat sekarang untuk awak ,semua untuk awak ,ada awak pikir? kita sygg awak tahu . tapi apa yang jadi antara kita even awak buat kita terasa dengan ayat awak tak apa kita terima and sabar jee sebab kita tahu lambat laun kita akan berbaik semula .tapi sekarang kita tak sure dengan semua tuh yang awak boleh return like your old self .ya Allah kita rindu awak yang dulu .kbye.










/