ff

 

about stuff entry

Hello There

hi fellas, i'm ain .
7teen years old .
love to laugh to sunshine my life.
hate bf snatcher :)
and follow me i'll follow u back baby

Screamow


Daisypath Anniversary tickers
"width="220" />
Credits

Amirra Najihah
hate them but i try to act normal
Friday, December 16, 2011 | 9:55 PM | 0 comments

hi peeps :)okay kita nak bagi tahuuuuuuu . kita nak bagi tahu kita unhappy .please make a mine day please .now kita ingat kan dah stop semua our konflik but not yet .Ya Allah bila nak stop semua nih :'( bila kita boleh smile with my sincerely heart .semalam keluar dengan nissa ,nak tengok ombak rindu tapi pukol 12.10 baru mula .mak nissa nak cepat so tak jadi pergi .lagi pon kita dua tiga kali fikir nak tengok ke tak sebab kita terasa lain bila tengok wayang tak ada dia ,dia janji nak tengok dengan kita ,tapi kami dah macam nih ,kita rasa better kita tak payah tengok dari teringat kan janji dia .kita senyum kita laugh tapi hati kita TAK. kita dah terlampau down sangat .hari hari kita doa ,tunjuk kan lah jalan yang terbaik and jika relation kami dah tak boleh go on tak apa kita try untuk accept. kita give up nak jaga dia ketat ketat macam dulu lagi ,now its up to him ,if dia tak melayan, perempuan pon tak akan melayan .kita tahu lah kita pon perempuan .and if dia tak melayan kita punya boyfiee pon tak akan taken by onother girls ,please girls don't take him .dia kita punya . heey gades awak perempuan kita perempuan awak tahu kan rasa bila orang lain amik awak punya boyfiee ,terhegeh dekat boyfiee awak , mengedik dengan boyfiee awak ,awak marah kan ,yee kita pon sama marah so awak jangan lah cari pasal dengan kita .kita tak suka lah nak bergaduh pasal lelaki tapi jika ituh yang awak nak wahai gades kita pon boleh buad .

malam semalam kita oncall dengan dia .sumpah kita cakap ,makin lama kita makin tak kenal dengan diri dia .entah lah banyak perkara yang kita tak tahu pasal awak dari mulut awak .kenapa kita perlu tahu dari mulut orang lain .dah lah kita sedih lah .dulu awak selalu share cerita macam macam dekat kita tapi sekarang tak lagi .semalam kita da fedup sangat, kita paksa awak bagi tahu semua ygg kita tak tahu espicially masa dekat camp .aku benci budak camp kau lah berbuduh . dia pon mula lah cerita apa yang jadi ,dia dekat sana jadi penghulu ,budak budak perempuan dekat sana semua heboh  pasal dia sebab dia penghulu .gedik punya bitchh.then ada activity dekat air terjun dia ,ada budak perempaun tergelincir and hanyut dia tarik tangan budak perempuan tuh ,dia save kan perempuan tuh ,budak tuh pengsan ,aku tahu aku tak patut nak jealouss sebab dia buat benda yang mulia dia selamatkan nyawa budak  tuh .awak superman bie .tapi awak bukan lagi superman untuk kita lagi :'( .awak da mula abaikan kita .ituh yang buatkan kita marah .kenapa awak tak nak bagi tahu kita awal awal lagi pasal benda nih ,kenapa kita tahu lambat .ituh lah yang buat kita marah . kita ada tanya dia tak menyesal ke couple dengan kita .makin lama kita akn jumpa orang yang lebih perfect and mesti ada usha kan mesti ada terfikir kan benda nih.dia jawab yeee memang dia ada usha orang lain tapi dia cakap dalam hati untung sapa dapat budak tuh lawaa .thats mean kau tak beruntung dapat kita ke? awak tak fikir perasaan kita kan .semalam kita keluar kita cerita dekat dia apa yang jadi .sumpah kita cakap kita tak ada nafsu pandang lelaki lain even sehensem mana dia .sebab kita betul betul dah berjanji dengan awak yang kita akn sygg awak tak akan curang denga awak .tapi awak tak ingat ke semua janji awak .kita nak bagi tahu awak kita bukan lagi AIN yang awak kenal dulu ,kita da mula nak berubah ,kita bukan lagi ain yang kuat macam dulu yang boleh jaga awak ketatketat macam dulu .tapi kita akan terima semua nya apa yang berlaku dengan full heart ,awak jangan tanya kita kenapa oneday nanti kita lain layan awak ,kita dah take care awak macam dulu .kita bukan tak nak take care awak tapi kita dah give up ,kita down ,kita dah tak ada semangat .

this girls try to smile ,try to be strong in her life ,try to sunshine her life ,try to make her life happy.







/

this girls try to smile ,try to be strong in her life ,try to sunshine her life ,try to make her life happy.






/