ff

 

about stuff entry

Hello There

hi fellas, i'm ain .
7teen years old .
love to laugh to sunshine my life.
hate bf snatcher :)
and follow me i'll follow u back baby

Screamow


Daisypath Anniversary tickers
"width="220" />
Credits

Amirra Najihah
full hopes
Thursday, December 8, 2011 | 5:47 PM | 0 comments


 can i do fake smile? jyeaahh you can:)
actually aku :'( grrr ignore it .okay kenapa dia pergi camp ? esok kau nak pergi tapi malam sebelom tuh baru kau bagi tahu .oushh .GO DIE :'( and kau cakap kau bawak phone tapi ape kejadah kalau kau tak contact aku . campak handphone tiga kali dijamin phone off terus dan ia lebih baik daripada ada phone lah sygg. never mind lah ,kau tak contact aku , aku pon boleh buat jugak lah:) bukan niat nak membalas ,if dipikiakan balik kau sanggup buat aku macam tuh kenapa tak aku. btw aku tunggu kau contact aku first, it more better dari aku terus mengharap dan cari kau tetapi tak dapat :'( ituh lagi buat kan aku sakit hati .sometime i fell *tak ade pakwe pon lebih baik . tapi nak buat macam mana dah aku sygg kau since couple kebudakan lagi from from2 and until now.everything kau jee. kbye:)






----> kawan :O
I MORE PREFER LOST BOYFIEE THAN LOST FRIEND







/